Gépi Arckezelések

ANTI-AGING KEZELÉSEK

 

 

 

SPENDID

SPLENDID SOFT

 

PLAZMATECHNOLÓGIÁS BŐRFIATALÍTÁS

 

 

 

 

SPLENDID ARCKEZELÉS

18952685_10154832588041859_7672205427392955170_n

 

 

 

Sebészeti beavatkozás nélkül akár a plasztikai műtétek végeredményével megegyező eredményt is elérhetünk, mindezt megfizethető áron.

 

 

AZ ELJÁRÁS AZ ALÁBBI PROBLÉMÁK KORRIGÁLÁSÁRA ALKALMAZHATÓ:

 • FELSŐ SZEMHÉJ MEGERESZKEDÉSE
 • SZEMŐLDÖK KÖZÖTTI RÁNCOK
 • SZÁJ KÖRÜLI RÁNCOK
 • HOMLOK RÁNCAI
 • MEGERESZKEDETT BŐR ARCON, NYAKON
 • SZARKALÁBAK

 

Hogyan működik?

A készülék a levegőben található gázok ionizálásával a bőr és az eszköz vége között létrehozza a 4. halmazállapotot - plazmaállapot -, ennek hatására elektromos ív jön létre, mely mikromilliméter pontban a bőrrel találkozva szublimálja, összehúzza azt, a környező szövetek roncsolása, illetve hőterhelése nélkül.

A kezelés helyén kérgesedés keletkezik, mely apró barna pontok formájában látható.

Ez 5-7 nap alatt rendeződik, alatta új, feszes bőr keletkezik.

 

 

Időtartam

Területtől függően 30-50 perces kezelési idő, 5-7 napos gyógyulás, garantált eredmény a következő 20 hónapra, a bőr természetes öregedésének ütemében

 

 

 

Árak:

 • SZEMÖLDÖK EMELÉS   29000 Ft
 • SZEMÖLDÖK KÖZÖTTI RÁNCOK  15000 Ft
 • SZARKALÁBAK  29000 Ft
 • HOMLOK FÜGGŐLEGES RÁNCAI  19000 Ft
 • HOMLOK VÍZSZINTES RÁNCAI  25000 Ft - 29000 Ft
 • ORR-AJAK BARÁZDÁK  25000 Ft
 • AJAK FELETTI RÁNCOK   25000 Ft - 39000 Ft
 • MARIONETT RÁNC 19000 Ft
 • TOKA  29000 Ft
 • FELSŐ SZEMHÉJ  49000 Ft

 

A kezelés után 45 nap múlva lehetőség van egy korrekciós kezelésre,

melynek ára 5000 Ft/ terület.

 

 

 

 

 

 

 

SPENDID SOFT ARCKEZELÉS

 

Rádiófrekvencia mechanizmus: A rádiófrekvencia hullámok a felhámon keresztül behatolnak az irharétegbe, ahol a kollagén rostokat 55 - 65 hőfokra melegítik fel. Ezáltal a kollagén szálak zsugorodnak, a laza bőr pedig feszesebbé válik. Ugyanakkor a rádiófrekvenciás hő serkenti a kollagén regenerációját, segít visszaállítani a bőr rugalmasságát és a ráncok eltávolítását.

Ez az első rádiófrekvencia amit szemhéjnál és a  szem alatti karikákon alkalmazhatunk. Felgyorsítja a szem alatti bőr vérkeringését, a sötét karikák eltűnnek, a duzzanat csökken. Fokozza a kollagén rostok rugalmasságát. A rádiófrekvencia hatására az alsó szemhéj lógó, laza bőre feszesebbé válik, a szem alatti duzzanat és a ráncok mennyisége, mélysége csökken.

 

 

Tápanyagvezető mechanizmus: A rádiófrekvencia mélyreható vezetési funkcióval rendelkezik. Speciális tápanyagot vezet a mélyen található szövetekhez, így elősegíti a kollagén regenerálódását, valamint újjáépíti a lágyszöveteket, ezáltal a bőr tökéletesen felfrissül. A kezelőfejbe helyezett hatóanyagot folyamatosan juttatja be a bőrbe.

 

  

Infravörös fény mechanizmus: Az infravörös hullám egyfajta elektromágneses hullám 630 nm-es hullámhosszal. Erős átjárhatósággal rendelkezik. Az emberi sejtekkel rezonál, és felgyorsítja az anyagcserét. Amikor az infravörös hullám a testszövetek által felszívódik, egyfajta megnyugtató hőt termel az emberi test számára. A hő beszivárog az emberi szövetekbe és javítja az emberi test sejtjeinek állapotát. Az infravörös hullám fizikai tulajdonságai révén hatékonyan aktiválja a biológiai makromolekulák működését, javítja a vérkeringést és metabolizmust, ezáltal csökken a gyulladás és a duzzanat.

 

Elektroporációs mechanizmus: Másodpercenként több száz rezgés tovább gyorsítja a vérkeringést, javítja az anyagcserét, csökkenti az izomfáradtságot, izomlázat, a duzzanatot.

 

ALKALMAZÁSOK

 

SZEM KÖRNYÉK

SZEM ALATTI SÖTÉT KARIKÁK ÉS DUZZANAT CSÖKKENTÉSE

RÁNCELTÁVOLÍTÁS 

SZEMSAROK FELTÖLTÉS

 

ARC

RÁNCFELTÖLTÉS 

BŐRFESZESÍTÉS 

BŐRFIATALÍTÁS

PÓRUSFESZESÍTÉS

RÁNCTALANÍTÁS

 

 

 

 

 

 

 

Árak:

 

1 Alkalom 10000 Ft

 

 

 

 

 

 

 

MESO-VYTAL  ARCKEZELÉS


 
A Vytal kozmetikai készítmények felvitele egy speciális modullal történik, amelyben mikroszkopikus méretű tűk találhatóak, mellyel a bőr legfelső hámrészén finom mikrocsatornákat nyitunk. Ez lehetővé teszi, hogy a hatóanyagok eljussnak az  bőr irha rétegébe, ahol ki tudják fejteni jótékony hatásukat.


A kezelés fájdalommentes, a legtöbb esetben csak egy kis viszketést, vagy karcolást lehet érezni, mivel a mikroszkopikus tűk éppen csak a bőrréteg legfelső (elhalt) részét érintik.

 


A  MESO-Vytal kezelés lépései:

Bőrdiagnozist végzünk, és megállapítjuk, hogy kezelésre van szüksége .  Arctisztítás után, bőrcsiszolást(mikrodermabráziót ) végzünk. Így a bőr elhalt hámrétegét finoman eltávolítjuk, ezzel segítve a  hatóanyagok bőrbejutásátA hatóanyagok bejuttatását a MESO-Vytal modullal végezzük. A kezelés befejezéseként Isabelle Lancary. bőrtípusnak megfelelő nyugtató és tápláló pakolását alkalmazzuk.

 

A MESO-Vytal modulok sterilizált,  klinikai tisztaságú, egyesével csomagolt eszközök, melyeket csak egyszer használunk fel!

ET-meso amiea-linelle-supreme-sminktetovalo-keszulek

 

        

Kezelési idő: 45-90 perc/kezeléstől függ

 

 

 

Árak:

1 Alkalom Meso-Vytal kezelés Teljes arc: 9900 Ft

1 Alkalom Meso-Vytal kezelés Arc, Nyak, Dekoltázs: 13.000 Ft

 

Kúraszerűen alkalmazva 4 Alkalom Meso-Vytal kezelés Teljes Arc: 35.500 Ft

4 Alkalom Meso-Vytal kezelés Arc, Nyak , Dekoltázs: 43.500 Ft

 

 

 

 

HIFU ARCKEZELÉS

 

A Hifu kezelés magas intenzitású fókuszált ultrahanggal történik, melynek segítségével igen látványos eredmény érhető el a bőr állapotának javulásában. Az idő múlásával a bőr kollagén termelése csökken, ennek hatására a bőr megereszkedik. A Hifu hatékonyan kezeli a megereszkedett, lógó bőrt. A kezelés segítségével megőrizhető a bőr feszessége.

 

 

 

ALKALMAZHATÓ

 

 • MEGERESZKEDETT BŐR MEGEMELÉSÉRE
 • BŐRFIATALÍTÁSRA
 • ÖREGEDÉS KÉSLELTETÉSÉRE
 • RÁNCOK CSÖKKENTÉSÉRE
 • SZARKALÁBAK CSÖKKENTÉSÉRE
 • FESZESSÉG JAVÍTÁSÁRA

 

A kezelés előnyei:

 

A kezelés várható eredménye:

 

 

 

Hogyan történik a kezelés?


A kezelést egy mikrofókuszált ultrahanggal végezzük. A kezelés során a gép ultrahang hullámokat bocsát ki, melyek egy meghatározott mélységben létrehozott fókuszpontban erősítik egymás hatását. Mivel a fókuszpont pontosan, precízen meg van határozva, ezért a kezelés rendkívül biztonságos. A kezelés során a bőrben 68-85 fok közötti hőmérsékletű hullámok jutnak be, melyek elősegítik a kollagéntermelést. A végleges eredmény 3 hónap múlva válik láthatóvá.

 

 

A Hifu a felszíni finomabb ráncokat és a mélyebb ráncokat is hatékonyan kezeli, mivel az izomfelszíni rétegbe is képes bejutni, ahol az izmokat emeli meg.

A kezelés a kezelendő terület nagyságától függően 1-1,5 órát vesz igénybe, melyet követően bőrpír alakulhat ki. A bőrpír rövid időn belül el is múlik, így gyorsan visszatérhet mindennapi tevékenységeihez. A kezelés bármilyen időszakban, akár nyáron is elvégezhető. Évente maximum 2 alkalommal, félévente 1 alkalommal ismételhető.

 

Árak:

 

TELJES ARC TERÜLET KEZELÉSE (szemkörnyék, homlok, szemöldök vonal, szájmentén, két orca)    79900 Ft

 

TELJES ARC, TOKA, NYAK  KEZELÉSE  89900 Ft

 

TELJES ARC,  TOKA, NYAK, DEKOLTÁZS KEZELÉSE   99900 Ft

 

 

 

 

LED MASZKOS ARCKEZELÉS

 

 

 

 CESARE LED MASZK -FOTOBIOMODULIZÁCIÓ

 

 

 

A Cesare Quaranta vállalat, a bőr szépségének és fiatalságának helyreállítása érdekében, a fénykezelések területén végzett legfrissebb tanulmányok alapján kifejlesztett egy LED maszkot, mely drasztikusan csökkenti az öregedés jeleit az arcon és a nyakon, valamint javítja a bőr hibáit.

A Cesare LED maszk azon technológiák új generációjához tartozik, melyeknek célja a fény általi fiatalítás.

A fény elektromágneses hullám, jótékony tulajdonságait a 2000-es évek elejétől használja az orvoslás és a kozmetológia is. A LED technológia napjaink legdivatosabb arcfiatalító kezelése, a korábbi fénykezelések összes jó tulajdonságát megőrizve, nélkülözi azok hátrányait és kockázatait. A Cesare LED maszk 70 vörös led segítségével fejti ki hatását, melyeknek hullámhossza 645 nm, ez az infravörös fényspektrum stimulálja a fotoreceptorok működését, fokozza a szövetek komplex biokémiai reakcióit, mellette erősen stimulálja a sejtek energiatermelő központját, a mitokondriumot. A technológia, melyet fotobiomodulációnak is neveznek, napjaink leghatékonyabb non-invazív kezelése a bőr öregedésének és petyhüdésének ellensúlyozásában.

A ledes fénykezelés stimulálja szövetek fiziológiai (élettani) működőképességét. A Cesare LED Maszk alacsony intenzitású energiát szabadít fel, mely serkenti a fibroblaszták szintézisét, ezáltal fokozva a kollagén termelést. A stimuláció hőképződés nélküli és fájdalommentes. Az alkalmazási idő rövid, minden bőrtípus kezelhető, beleértve a sötét vagy érzékeny bőrt is.

A LED maszk további alkalmazási területe az aktív hatóanyagok beépülésének fokozása

 

 

Kapcsolat / Időpont foglalás

Név :

Email :

Részleg :

Időpont :

Üzenet :

Az alábbi elérhetőségeket használva, vagy csak egy direkt üzenettel, bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!

Címünk

3530 Miskolc, Mindszent tér 3.

Telefon

+36 46/504-769, +36 30 464 22 97

Nyitvatartás

Hétfőtől :  8:00-20:00

Kedd:        8:00-20:00

Szerda:      8:00-20:00

Csütörtök: 8:00-20:00

Péntek:      8:00-20:00

Szombat:   8:00-20:00

Vasárnap: 10:00-18:00

 

Szolgáltatásaink igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges! 

Szeretettel várunk! 

© 2018 Oxy day Spa & Beauty. Minden jog fenntartva | Készítette: MambooWEB