VacuShape

VacuShape Alakformálás

 

Miért nem sikerül megszabadulni a zsírtól, a hason, a combon és a fenéken?

 

 

Ott található a lerakódott zsír, ennek a rétegnek a futásnál kevesebb a vérellátása, mint a többi sejtnek. A testnek elsősorban a nehéz terhelést viselő izmok vérellátása a fontos. Ezt Ön is tapasztalhatja: a fenék és a combok felülete edzés idején és után hidegebb, mint pl. a hát.  A kis véráramlás eredménye az, hogy a zsír kisebb mértékben bontódik le. A test energiaigényét máshonnan meríti, pl. a karokból, mellről stb.
 

Az edzés a VacuShape alakformáló készülékben gyaloglással futószalagon történik 30 percig, az idő alatt a test problémás részei a vákuum kamrában találhatók. A váltakozó magas és alacsony nyomás hatására a vérkeringés fokozódik a bőr alatti kapilláris erekben, amelyekben szállítóeszközként elszállítja a zsírt az izmokba, ugyanis a zsír kizárólag ott égethető el. Az edzés folyamán felügyeljük a szívritmust azért, hogy mindvégig megmaradjon az edzés aerob jellege. Ennél ugyanis az energiaigény 80%-a a zsírokból, 20%-a pedig cukrokból tevődik össze. 

A vákuumal nem csak a zsírok anyagcseréje van aktiválva, de a nyirokrendszer is, ami biztosítja az anyagcserénél keletkező gázok elszállítását.  A bőr erős vérellátása és jobb telítettsége oxigénnel, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és enzimekkel pozitív hatással van a narancsbőrre. Rendszeres alkalmazás esetén a bőr finomabb és simább lesz.

 

 

A VacuShape egyaránt alkalmas azoknak, akik szeretnének formásabb alakot, feszesebb bőrt, akiknek nincs idejük a hosszú időt igénybe vevő rendszeres edzésre, illetve sportolók regenerálására is!

 

 

     

 

Miért jó?

 

Az alkalmazás előtt fogyasszon szénhidrátokban gazdag ételeket (rizs, burgonya, tészta vagy müzli).

 

A készülék használatához szükséges a könnyű öltözék, pl. vékony melegítő, sort nadrág, és sima talpú sport lábbeli.

 

Az alkalmazás után fehérjéket (hal-, hús-, baromfi-, illetve tofu pl. zöldségekkel).

Vendégeinknek javasoljuk, hogy a gyakorlat végzése után ne menjenek szoláriumba, szaunába és ne végezzenek olyan gyakorolatokat, melyek extrém módon terhelik az alsó végtagokat.

 

 

A maximális hatás elérése érdekében alkalmazzon a gyakorlat előtt cellulitisz (narancsbőr) elleni krémet.

 

A gyakorlat végeztével nem ajánljuk a szoláriumot, a szaunát és az aerobik edzést. Az alsó végtagokra végzett fitness edzést sem ajánljuk.

 

Miért?

A wellness gyakorlatok többségünknek nagyon kellemes mozgást nyújtanak, de testünknek, főleg a sejtmembránokra anyagcsere bombaként hatnak. Adjon testének egy kis nyugalmat pl. könyvolvasással. Amennyiben nem bírja sport nélkül, válasszon a lábizmokra nem megterhelő mozgást, mint pl. nyújtás vagy felsőtestre végzett wellness gyakorlatok. A szolárium és finn szauna is nagy megterhelés testünk számára. Tegye át ezeket a tevékenységeket más napokra. 

 

 ELLENJAVALATOK

 

 • FELÜLETES VAGY MÉLY ÉRGYULLADÁS AZ ALSÓ VÉGTAGOKON 
 • DAGANATOS BETEGSÉG
 • THROMBOSIS
 • MIOKARDIÁLIS INFARKTUS ÉS AGYI ÉRRENDSZERI BALESET
 • ALSÓ VÉGTAGOK LIMFÖDÉMÁS BETEGSÉGE
 • MÁJ ÉS VESEELÉGTELENSÉG
 • GYULLADÁSOS BETEGSÉG
 • DIABÉTESZ
 • ARANYÉR
 • MAGAS VÉRNYOMÁS
 • KRÓNIKUS VÉNÁS ELÉGTELENSÉG
 • VISSZEREK 
 • TERHESSÉG

 

 

 

Árak:

1 alkalom:    2000 Ft

10 alkalom: 17990 Ft

 

 

Kapcsolat / Időpont foglalás

Név :

Email :

Részleg :

Időpont :

Üzenet :

Az alábbi elérhetőségeket használva, vagy csak egy direkt üzenettel, bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!

Címünk

3530 Miskolc, Mindszent tér 3.

Telefon

+36 46/504-769, +36 30 464 22 97

Nyitvatartás

Hétfőtől :  8:00-20:00

Kedd:        8:00-20:00

Szerda:      8:00-20:00

Csütörtök: 8:00-20:00

Péntek:      8:00-20:00

Szombat:   8:00-20:00

Vasárnap: 10:00-18:00

 

Szolgáltatásaink igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges! 

Szeretettel várunk! 

© 2018 Oxy day Spa & Beauty. Minden jog fenntartva | Készítette: MambooWEB