Hifu testkezelés

 

 

 

 

 

 HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound)

 

Szeretnéd, hogy újra rád jöjjön a kedvenc ruhád?
 

 

 

Forradalmian új, sebészeti beavatkozás-mentes,
fókuszált ultrahangos zsírbontó eljárás,
amely töredék idő alatt hozhat érezhető eredményeket
a megjelenésedben.

A HIFU technológia kiemelkedő eredményeket produkálhat a test- zsírszövet eltávolításában és a testrészek feszesítésben is.


HIFU (mikro-fókuszált magas intenzivitású ultrahangos kezelés 'non - invasive' műtét és szike nélküli beavatkozás.


HIFU megkapta az amerikai FDA (Food and Drug Administration) minősítőtanúsítványát.


Nőknek - Férfiaknak egyaránt!

 

A testkezelés megvalósítja a műtét nélküli HIFU zsírszövet redukciót, amely már nem rakódhat vissza. A magas intenzitású fókuszált lövések a műtéti zsírleszíváshoz

hasonlóan távolíthatják el a zsírsejteket. 

A HIFU-t eddig hazánkban nagy sikerrel elsősorban arc-lifting kezelésekre alkalmazták. Nagyobb mélységekben és nagyobb energiával azonban kiemelkedő eredményeket produkálhat a zsírszövet eltávolításában is.

Ezért joggal nevezhetnénk a leghatékonyabb testszobrásznak.

Az ultrahang energia klinikai vizsgálatok alapján, az eljárás bizonyítottan biztonságos, hiszen több mint 50 éve használja az orvostudomány.

 

           Az eljárás alkalmazható:

Végleges zsírsejt megsemmisítés

Alakformálás

Cellulit kezelés

Bőrfeszesítés

 

A fókuszált nagy energiájú lövések 4,5 mm és 1,2-1,5 cm-es mélységben vibrációt és nagyon magas hőt okoznak, mely koagulációs pontok képződéséhez vezet.

Ennek köszönhetően, klinikailag bizonyított módon azonnal szétroncsolódik a zsírszövet, amely a nyirokrendszeren keresztül a kezelést követő 8-10 napban

szállítódik el, és akkor válik igazán láthatóvá az eredmény.

A ráncok és a petyhüdt bőr kialakulásának oka, hogy az idő előre haladtával a bőrben lévő elasztin és kollagénrostok száma jelentősen csökken, illetve az izmok és a szalagok meggyengülnek. A HIFU technológia a fókuszált ultrahang segítségével visszafordíthatja ezt a folyamatot és lehetővé teszi a bőrfeszesítést.

A zsírszövet vastagságától függően 2-4 kezelés javasolt - a kezelés az előző beavatkozás során elbontott zsír kiürülése után ismételhető (10-14 nap) a megfelelő eredmény eléréséig.


A HIFU Fókuszált Ultrahangos berendezés kezelőfeje a zsírsejtek sejtfalának szétrepesztésére és azok végleges megsemmisítésére lett kifejlesztve. Az intenzív ultrahang impulzusok a kezelőfej speciális kialakításának következtében nagy energiával fókuszálódnak 15 mm mélyen a zsírszövetben és szelektív mechanikai hatást idéznek elő.

A szétfolyósodott zsír (trigliceridek) és a szétroncsolt zsírsejt maradványok a szervezet természetes fiziológiai és metabolizációs mechanizmusain keresztül felszabadulnak

a szövetközi folyadékba kerülnek, ahonnan a vérkeringésen

és a nyirokrendszeren keresztül fokozatosan a májba szállítódnak.

A máj nem tesz különbséget a szétroncsolt zsírsejtekből származó zsír, és az elfogyasztott ételből származó zsír között, a metabolizáció ugyanúgy történik. A szétesett zsírsejt maradványok eltávolításáról a fagociták gondoskodnak, így azok természetes útvonalakon keresztül ürülnek ki a szervezetből.

 

Egyetlen kezelés után átlagosan, akár 2-5 centiméteres, tartós hatású körfogat csökkenés várható. A kezelések megismétlésével a körfogat csökkenés mértéke megtöbbszörözhető.

 

 

20-65 év közötti hölgyek és urak egyaránt lenyűgöző és hosszantartó eredményeket tapasztalhatnak a hason, a combokon és a derékon.

 

 Kellemetlen érzet vagy fájdalom nem tapasztalható, sem a kezelés alatt, sem az azt követő időszakban.

 

Mivel a kezelés fájdalommentes nincs szükség helyi érzéstelenítésre, sem pedig kezelést követő fájdalomcsillapításra, utógondozásra. Esetlegesen minimális égő érzet vagy bőrpír keletkezhet, mely a kezelés után néhány órával megszűnik.

 

Kezelés után a vendég azonnal folytathatja a napi tevékenységét.

A tényleges kezelés megkezdése előtt a vendég konzultáción vesz részt, melynek során a kezelő pontosan megméri és megjelöli a kezelendő területet.

 

A testkezelést követően javasolt a kezelt területre presszoterápia használata, hogy a kezelt területen a zsírsejtek tökéletesen távozni tudjanak és a bőr feszes maradjon.

 

 

Az eljárás nem alkalmazható, az alábbi esetekben :

 

-Ha a zsírréteg vastagsága nem éri el az 1,5 cm-t

-Súlyos zsíranyagcsere zavar

-Véralvadási zavar

- Májbetegség

 - Aorta aneorisma

- Szívritmus szabályozó ( pacemaker )

- Terhesség és szoptatás ideje alatt.

- Aszpirin rendszeres szedése esetén

 

 

A magas intenzitású fókuszált ultrahang eléri, az akár 13mm mélységben lévő zsírsejteket és az általa, generált hő  a zsírsejteket roncsolja, ezáltal csökken a körtérfogat, valamint feszesebb bőrhatást érhető el, az adott területen.

 

 A készülék alkalmas, a pontosan szabályozott energia mennyiség bevitelére, a bőr irha rétegében, ahol a kollagén-elsztin rostok találhatóak.

 

A bevitt hőenergia hatására mikro-sérülések keletkeznek a rostos szövetekben és a regenerációt követően feszesebb, fiatalosabb bőrképet kaphatunk.

 

A beavatkozás alatt az ultrahang hullámok a kezelt és területen a szöveteket,  a bőr felszíne alatt stimulálják.  A bőrfeszesítés tehát a bőr saját építő folyamatain keresztül valósul meg.

A kezelés időtartamát a kezelendő terület mérete határozza meg (60-90perc).

A zsírbontás után napi 2-3 liter folyadék bevitele javasolt, továbbá a zsírszegény, rostban gazdag diéta betartása, rendszeres testmozgás jelentősen hozzájárulhat

a kívánt eredmény eléréséhez.

 

 

Árak:

 

   1 x 15 X 15 CM TERÜLET           80.000 Ft  

   2 x 15 X 15 CM TERÜLET          150.000 Ft   

   3 x 15 X 15 CM TERÜLET          220.000 Ft  

   4 x 15 X 15 CM TERÜLET          280.000 Ft

 

 

Kapcsolat / Időpont foglalás

Név :

Email :

Részleg :

Időpont :

Üzenet :

Adatkezelés:

Elfogadom az adatkezelési nyilatkozatban leírtakat.

Az alábbi elérhetőségeket használva, vagy csak egy direkt üzenettel, bármilyen kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal!

Címünk

3530 Miskolc, Mindszent tér 3.

Nyitvatartás

Hétfőtől :  8:00-19:00

Kedd:        8:00-19:00

Szerda:      8:00-19:00

Csütörtök: 8:00-19:00

Péntek:      8:00-19:00

Szombat:   8:00-17:00

Vasárnap:  9:00-17:00

 

Szolgáltatásaink igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges! 

Szeretettel várunk! 

Általános szerződési feltételek

Adatkezelési tájékoztató

Általános tájékoztató

Szavatossági, jótállási tájékoztató

Felmondási nyilatkozat minta

Impresszum

 

Oxy Day Spa Kft.© 2018 Oxy day Spa & Beauty. Minden jog fenntartva | Készítette: MambooWEB

Oxy Day Spa Kft. +36 46/504-769 | +36 30 464 22 97 | info@oxydayspa.hu | 3530 Miskolc, Mindszent tér 3.