SRF szemkörnyék és szemkontúr kezelés

 

 

 

 

 

SRF-SZEMKÖRNYÉK KEZELÉS

3:1 FUNKCIÓ

(RÁDIÓFREKVENCIA, ELEKTROPORÁCIÓ, LED TERÁPIA)

 

 

Rádiófrekvencia mechanizmus: A rádiófrekvencia hullámok a felhámon keresztül behatolnak az irharétegbe, ahol a kollagén rostokat 55 - 65 hőfokra melegítik fel. Ezáltal a kollagén szálak zsugorodnak, a laza bőr pedig feszesebbé válhat. Ugyanakkor a rádiófrekvenciás hő serkenti a kollagén regenerációját, segít visszaállítani a bőr rugalmasságát és a ráncok eltávolítását.

 

Ez az első rádiófrekvencia amit szemhéjnál és a  szem alatti karikákon alkalmazhatunk. Felgyorsítja a szem alatti bőr vérkeringését, a sötét karikák eltűnhetnek, a duzzanat csökkenhet. Fokozza a kollagén rostok rugalmasságát. A rádiófrekvencia hatására az alsó szemhéj lógó, laza bőre feszesebbé válhat, a szem alatti duzzanat és a ráncok mennyisége, mélysége csökkenhet.

 

 

Tápanyagvezető mechanizmus: A rádiófrekvencia mélyreható vezetési funkcióval rendelkezik. Speciális tápanyagot vezet a mélyen található szövetekhez, így elősegíti a kollagén regenerálódását, valamint újjáépíti a lágyszöveteket, ezáltal a bőr tökéletesen felfrissül. A kezelőfejbe helyezett hatóanyagot folyamatosan juttatja be a bőrbe.

 

  

Infravörös fény mechanizmus: Az infravörös hullám egyfajta elektromágneses hullám 630 nm-es hullámhosszal. Erős átjárhatósággal rendelkezik. Az emberi sejtekkel rezonál, és felgyorsítja az anyagcserét. Amikor az infravörös hullám a testszövetek által felszívódik, egyfajta megnyugtató hőt termel az emberi test számára. A hő beszivárog az emberi szövetekbe és javítja az emberi test sejtjeinek állapotát. Az infravörös hullám fizikai tulajdonságai révén hatékonyan aktiválja a biológiai makromolekulák működését, javítja a vérkeringést és metabolizmust, ezáltal csökken a gyulladás és a duzzanat.

 

Elektroporációs mechanizmus: Másodpercenként több száz rezgés tovább gyorsítja a vérkeringést, javítja az anyagcserét, csökkenti az izomfáradtságot, izomlázat, a duzzanatot.

 

 

 

ALKALMAZÁSOK

 

SZEMKÖRNYÉK ÉS SZEMKONTÚR KEZELÉSE

SZEM ALATTI SÖTÉT KARIKÁK ÉS ÖDÉMA KEZELÉSE

RÁNCKEZELÉS

 

 

ARC

RÁNCKEZELÉS

BŐRFESZESÍTÉS 

BŐRFIATALÍTÁS

PÓRUSFESZESÍTÉS

RÁNCTALANÍTÁS

 

 

 

 

Árak:

 

1 Alkalom: 10.000 Ft

4 Alkalom: 40.000 Ft + 1 Alkalom Ajándék

 


Kapcsolat / Időpont foglalás

Név :

Email :

Részleg :

Időpont :

Üzenet :

Adatkezelés:

Elfogadom az adatkezelési nyilatkozatban leírtakat.

Az alábbi elérhetőségeket használva, vagy csak egy direkt üzenettel, bármilyen kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal!

Címünk

3530 Miskolc, Mindszent tér 3.

Nyitvatartás

Hétfőtől :  8:00-19:00

Kedd:        8:00-19:00

Szerda:      8:00-19:00

Csütörtök: 8:00-19:00

Péntek:      8:00-19:00

Szombat:   8:00-17:00

Vasárnap:  9:00-17:00

 

Szolgáltatásaink igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges! 

Szeretettel várunk! 

Általános szerződési feltételek

Adatkezelési tájékoztató

Általános tájékoztató

Szavatossági, jótállási tájékoztató

Felmondási nyilatkozat minta

Impresszum

 

Oxy Day Spa Kft.© 2018 Oxy day Spa & Beauty. Minden jog fenntartva | Készítette: MambooWEB

Oxy Day Spa Kft. +36 46/504-769 | +36 30 464 22 97 | info@oxydayspa.hu | 3530 Miskolc, Mindszent tér 3.